PRINTARE 3D

Printarea 3D reprezinta procesul de realizare inovativ si nou pe piata denumit si ā€˛rapid prototipingā€¯ (prototipare rapida), are la baza realizarea modelarii tridimensionale pe computer a unui obiect conceput si consta in confectionarea modelului creat virtual cu ajutorul unui echipament specializat de printare 3D din material plastic durabil. Avand in vedere rezistenta materiei prime utilizate si posibilitatea de printare in culori, prototipurile pot fi utilizate si ca obiecte finite.

Serviciul de printare 3D vine in intampinarea conceperii si realizarii de obiecte prototip cu aplicabilitate variata in diverse domenii de activitate: arhitectura (machete reprezentative in arhitectura si design), modelism (miniaturi), design industrial , realizarea de accesorii in moda si design de bijuterii, inginerie (proiectarea de sisteme si subansambluri), medicina si studiu universitar in domeniu (reprezentarea de organe umane sau animele in forma reala sau sectionala destinate studiului) si asa mai departe.

Detalii

In cadrul atelierului nostru puteti beneficia de avantajele acestei tehnologii fie comandand servicii de printare 3D in baza unui model tridimensional trimis de dumneavoastra, fie comandand servicii de productie si/sau design pentru obiecte a caror modalitate de executie optima este reprezentata de printarea 3D.

Preturi

Costul serviciului de printare 3D este determinat de consumul de materie prima. Pentru costuri detaliate per cm2, va rugam sa consultati lista de preturi.