Title Image

MACHETE CONCEPTUALE

Machetele conceptuale sunt cel mai adesea realizate de catre arhitecti sau birouri de arhitectura, in cadrul concursurilor de arhitectura, a expozitiilor sau galeriilor de arta. Ele pun accent pe prezentarea solutiilor arhitecturale si ale formelor cladirilor si mai putin pe simularea realitatii acestora, utilizand materiale simple, naturale in variante neutre, si cu precadere albe.

Tot machete conceptuale sunt si machetele de studiu realizate pe parcursul proiectarii unor cladiri, ansambluri, orase sau chiar si obiecte de design.

Pentru obtinerea unei cotatii de pret pentru machete, este necesar sa trimiteti planuri sau modele tridimensionale ale obiectelor ce se doresc prezentate in care sa fie marcat cat din obiect se doreste a fi reprezentat, impreuna cu informatii legate de scara, dimensiuni maxime ale machetei, tip de reprezentare a diverselor materiale in macheta, gradul de detaliere si de anturare precum si daca doriti suport sau carcasa de protectie.

Raspunsul la solicitarile de machete necesita de cele mai multe ori lamuriri si discutii suplimentare pentru a ne asigura de intelegerea corecta a necesitatilor dumneavoastra iar procedeul de ofertare presupune studierea in prealabil a gradului de complexitate a proiectelor.

EXEMPLE …

Macheta cladire rezidentiala Belgia

Macheta Sala polivalenta Lia Manoliu – propunere 1

Macheta Sala polivalenta Lia Manoliu – propunere 2

Macheta ADNBA – Unarte