Title Image

MACHETE IMOBILIARE

Concepute in spirit comercial machetele imobiliare trebuie sa prezinte, sa simuleze realitatea intr-o formula cat mai fidela pentru a prezenta, a vinde sau inchiria imobilul simulat. Din acest motiv foarte importante in machetele comerciale sunt culorile, texturile, anturajele prezentate la scara machetei. Acestea vin in ajutorul atat a intelegerii obiectului cat si a dimensiunii acestuia in realitate.

Pentru obtinerea unei cotatii de pret pentru machete, este necesar sa trimiteti planuri sau modele tridimensionale ale obiectelor ce se doresc prezentate in care sa fie marcat cat din obiect se doreste a fi reprezentat, impreuna cu informatii legate de scara, dimensiuni maxime ale machetei, tip de reprezentare a diverselor materiale in macheta, gradul de detaliere si de anturare precum si daca doriti suport sau carcasa de protectie.

Raspunsul la solicitarile de machete necesita de cele mai multe ori lamuriri si discutii suplimentare pentru a ne asigura de intelegerea corecta a necesitatilor dumneavoastra iar procedeul de ofertare presupune studierea in prealabil a gradului de complexitate a proiectelor.

EXEMPLE …

Macheta dezvoltare imobiliara Belgia

Macheta de interior duplex

Macheta arhitecturala cladire rezidentiala Belgia

Macheta proiect rezidential „Marmura” – Prime Kapital