Title Image

MACHETE INDUSTRIALE

Machetele industriale sunt cel mai adesea proiecte foarte detaliate, utilizate cu precadere in prezentarea fluxului tehologic sau a utilajelor specifice unei unitati industriale. In cazul acestor proiecte, se urmareste prezentarea dotarilor in forme si culori cat mai apropiate de cele reale, scara obiectelor fiind deasemenea un factor foarte important.

Pentru obtinerea unei cotatii de pret pentru machete, este necesar sa trimiteti planuri sau modele tridimensionale ale obiectelor ce se doresc prezentate in care sa fie marcat cat din obiect se doreste a fi reprezentat, impreuna cu informatii legate de scara, dimensiuni maxime ale machetei, tip de reprezentare a diverselor materiale in macheta, gradul de detaliere si de anturare precum si daca doriti suport sau carcasa de protectie.

Raspunsul la solicitarile de machete necesita de cele mai multe ori lamuriri si discutii suplimentare pentru a ne asigura de intelegerea corecta a necesitatilor dumneavoastra iar procedeul de ofertare presupune studierea in prealabil a gradului de complexitate a proiectelor.

EXEMPLE …

Macheta statie epurare

Macheta sediu Anasped Transporturi

Macheta structura beton

Macheta Benzinarie Rompetrol