CE ESTE ATELIER 13 ?

Atelier 13 nu este doar o companie – este o alaturare armonioasa de abilitati si pasiuni, consolidata inca din 2006. Pornind de la machete arhitecturale, parcursul nostru ne-a vazut in continua evolutie, diversificandu-ne expertiza in fabricatie digitala, obiecte personalizate si mobilier la comanda. Avand radacinile in arhitectura si fiind ghidati de un angajament neclintit fata de calitate, combinam traditia cu inovatia, asigurandu-ne ca fiecare creatie reflecta valorile noastre.

 

In functie de complexitatea si destinatia proiectelor, va putem raspunde cerintelor dumneavoastra in cadrul unuia dintre cele 4 departamente in care este structurata activitatea Atelier13.

. Mobilier comercial si rezidential

. Machete de arhitectura

. Productie obiecte personalizate

. Servicii fabricare digitala

 

Acestea beneficiaza in egala masura de cunostintele si tehnologiile complexe utilizate de catre echipa noastra si colaboreaza deseori in scopul obtinerii celor mai bune rezultate.

Suntem

O ECHIPA CU EXPERTIZA IN DESIGN

Echipa noastra este formata in marea majoritate de tineri cu pregatire in domeniul arhitecturii si designului si completata de colegi cu abilitati tehnice, provenind din domeniul ingineriei.

Utilizam

TEHNOLOGII MULTIPLE

Utilizam o gama larga de tehnologii pentru a putea raspunde celor mai deosebite cerinte in domeniul productiei custom. Combinam tehnologiile pentru a obtine produse cu un grad mare de complexitate si detaliu.

Oferim

PRODUSE SI SERVICII DE CALITATE

Ne definesc grija pentru detaliu, calitatea executiei, disponibilitatea de a experimenta  si flexibilitatea in gasirea celor mai bune si mai complete solutii croite pe nevoile clientilor nostri.

MOBILIER LA COMANDA

Ne specializam in realizarea de piese de calitate, combinand armonios lemnul, metalele, vopseaua, sticla, compozitele si alte materiale. Astfel, ne adaptam la orice cerinta de design, modeland forme pentru a se potrivi cu gusturile dv. distincte. Ceea ce ne diferentiaza este diversitatea solutiilor tehnice si a materialelor pe care le folosim. Totusi, angajamentul nostru fata de calitate si pasiunea pentru detalii sunt cele care definesc cu adevarat mestesugul nostru.

Mai multe despre mobilier ……

MACHETE ARHITECTURA

Preocuparea pentru domeniul machetelor s-a pastrat in Atelier inca de pe timpul studiilor universitare in domeniul arhitecturii. Colaboram cu arhitecti, agentii sau dezvoltatori imobiliari atat la nivel national cat si international. Machetele pot fi conceptuale sau realiste si difera ca si grad de complexitate in functie de cerere.

PRODUCTIE CUSTOM SI SERVICII FABRICARE DIGITALA

Echipa noastră combină arta cu precizia, folosind o gamă diversă de materiale, inclusiv lemn, metal, sticlă și acril, pentru a aduce viziunile dvs. la viață. Fie că este vorba de un trofeu personalizat pentru o victorie sportivă, un semn elegant care împodobește un magazin sau un trofeu care marcheaza un eveniment special, infuzăm fiecare piesă cu creativitate și o atenție meticuloasă la detalii.

Prin intermediul serviciilor de debitare si gravare laser si CNC oferim suportul necesar celor care doresc sa isi materializeze propriile idei sau proiecte.

IDEI

Suntem deschisi in a lucra pe ideile clientilor cat si in a propune idei noi

SOLUTII

Cautam solutii tehnice si materiale optime pentru realizarea cerintelor proiectelor

PROIECTARE

Proiectam obiectele sau oferim solutii de optimizare a proiectelor furnizate de clienti

PRELUCRARE

Prelucram materialele necesare cu ajutorul echipamentelor aflate in dotare

PRODUCTIE

Post-procesam, asamblam si finisam subansamblurile prelucrate in obiecte finite

AMBALARE

Ambalam produsele pentru a putea fi transportate in siguranta

ECHIPA

Echipa Atelier 13 beneficiaza de expertiza membrilor in lucrul cu materiale si in conceperea si realizarea de compozitii de bun gust si cu functionalitate bine gandita si argumentata. Aceasta specializare este datorata atat studiilor pe care majoritatea colegilor le-au avut in domeniul arhitecturii si designului, cat si experientei de grup acumulata in cei 10 ani de activitate ai Atelierului in domenii creative si atat de variate.

.

Profilul echipei este cel care ne da disponibilitatea si posibilitatea de a accepta noi provocari si de a gasi cele mai bune si estetice solutii prin experiment si combinarea mai multor tehnologii.

Laurentiu Coceanga
Director general - arhitect
Laura Bursuc
Director executiv - arhitect
Olivia Predoiu
Asistent manager - arhitect de interior
Lucian Butnariu
Coordonator dep. machete - arhitect
Andrei Socol
Coordonator dep. laser - arhitect
Stefan Mocanu
Dep. machete - arhitect
Iulian Toma
Dep. machete - arhitect
Bogdan Mandoiu
Operator laser - ing.
Beniamin Popescu
Dep. Productie - artist
Alexandru Bostan
Dep. Productie
Vlad Dumitru
Dep. Machete - artist
Ilie Pirvu
Dep. mobilier - Tamplar
Laurentiu Petrisor Dumitru
Dep. Tamplarie - Tamplar Universal
Stefan Stancu
Dep. Tamplarie - Tamplar Universal
Ana Gherase
Dep. Machete - Intern Arhitect
Alexandru Maneca
Dep. Machete - Intern Arhitect
Dan Alexandru Oancea
Dep. Machete - Arhitect
Teodora Popa
Dep. Machete - Intern Arhitect
Sorin Florescu
Dep . Mobilier - Vopsitor
Ion Voicu
Lacatuserie - sudura
Manuel Vasile
Dep. Servicii - Operator CNC

ATELIERUL

De-a lungul celor 17 ani de activitate, am investit in dotari din ce in ce mai performante, diversificand astfel atat serviciile de prelucrare cat si posibilitatile de executie si paleta de materiale cu care putem lucra. Motorul acestei dorinte de diversificare a fost si este dorinta de a reusi sa dezvoltam solutii din ce in ce mai complexe si mai complete in proiectele noastre.

Dotarile pe care le avem in prezent ne ofera posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor servicii sau produse care presupun o serie de tipuri de prelucrari sau procedee de fabricare printre care: tamplaria in lemn masiv si placi lemnoase, confectiille metalice, vopsitoria, sudura sau asamblarea mecanica a componentelor, debitarea si gravarea laser, debitarea si gravarea mecanica (CNC), printarea 3D, debitarea pe cutter plotter, indoirea de materiale plastice, etc.

Debitam si gravam cu tehnologie laser CO2
Frezam materiale cu comanda numerica
Realizam stickere si debitari pe cutter plotter
Printam large format autocolant, hartie, tapet si canvas
Asamblam cu mare precizie si finete
Ne asiguram ca piesele livrate sunt in parametrii de calitate stabiliti
Proiectam si studiem solutii tehnice optime pentru executie
Experimentam noi tehnici si solutii
Finisam obiectele cu mare grija la detaliu
Vopsim in diverse tehnici
Executam montaje pentru lucrarile realizate

CLIENTII

Clientela noastra este la fel de diversificata ca si expertiza noastra. De la dezvoltatori imobiliari si arhitecti la spatii comerciale si artisti, servim pe aceia care cauta precizie, calitate si un strop de extraordinar. De asemenea, ne mandrim sa colaboram cu organizatori de evenimente, oferindu-le premii si semnalistica de exceptie