CINE ESTE ATELIER 13 ?

Atelier13 a luat nastere in 2007 ca loc in care designerul, arhitectul sau artistul sa isi poata materializa mai usor ideile la scara reala sau mai mica, si in care cei fara abilitati creative sa poata beneficia de servicii complete de proiectare, design customizat si productie.

.

In prezent, Atelier 13 ofera o gama variata de servicii si produse in multe domenii de activitate, de la design de obiect la accesorii si moda, de la decoratiuni si elemente de amenajare de interior la machete de studiu sau de prezentare in arhitectura, de la productie publicitara la obiecte custom pentru evenimente sau prototipuri complexe ce beneficiaza de intreaga expertiza si dotare a atelierului.

.

In functie de complexitatea si destinatia proiectelor, va putem raspunde cerintelor dumneavoastra in cadrul unuia dintre cele 4 departamente in care este structurata activitatea Atelier13. Acestea beneficiaza in egala masura de cunostintele si tehnologiile complexe utilizate de catre echipa noastra si colaboreaza deseori in scopul obtinerii celor mai bune rezultate.

Suntem

O ECHIPA CU EXPERTIZA IN DESIGN

Echipa noastra este formata in marea majoritate de tineri cu pregatire in domeniul arhitecturii si designului si completata de colegi cu abilitati tehnice, provenind din domeniul ingineriei.

Utilizam

TEHNOLOGII MULTIPLE

Utilizam o gama larga de tehnologii pentru a putea raspunde celor mai deosebite cerinte in domeniul productiei custom. Combinam tehnologiile pentru a obtine produse cu un grad mare de complexitate si detaliu.

Oferim

PRODUSE SI SERVICII DE CALITATE

Ne definesc grija pentru detaliu, calitatea executiei, disponibilitatea de a experimenta  si flexibilitatea in gasirea celor mai bune si mai complete solutii croite pe nevoile clientilor nostri.

PRODUCTII LA COMANDA

Cu ajutorul dotarii tehnologice si a formarii profesionale a echipei in domeniul designului si al arhitecturii, asiguram servicii de specialitate in realizarea de obiecte sau prototipuri, la comanda sau in conceptie proprie. Obiectele pot fi unicat sau de serie si beneficiaza de suportul intregii infrastructuri ale Atelier13.

MACHETE ARHITECTURA

Preocuparea pentru domeniul machetelor s-a pastrat in Atelier inca de pe timpul studiilor universitare in domeniul arhitecturii. Colaboram cu arhitecti, agentii sau dezvoltatori imobiliari atat la nivel national cat si international. Machetele pot fi conceptuale sau realiste si difera ca si grad de complexitate in functie de cerere.

SERVICII PRELUCRARE

In cadrul departamentului de servicii oferim suportul necesar celor care doresc sa isi materializeze propriile idei sau proiecte. In baza specifiicatiilor si desenelor primite, oferim servicii de debitare si gravare laser sau CNC cu materiale incluse, servicii de cutter plotter sau printare large format cu latex in functie de caz.

IDEI

Suntem deschisi in a lucra pe ideile clientilor cat si in a propune idei noi

SOLUTII

Cautam solutii tehnice si materiale optime pentru realizarea cerintelor proiectelor

PROIECTARE

Proiectam obiectele sau oferim solutii de optimizare a proiectelor furnizate de clienti

PRELUCRARE

Prelucram materialele necesare cu ajutorul echipamentelor aflate in dotare

PRODUCTIE

Post-procesam, asamblam si finisam subansamblurile prelucrate in obiecte finite

AMBALARE

Ambalam produsele pentru a putea fi transportate in siguranta

ECHIPA

Echipa Atelier 13 beneficiaza de expertiza membrilor in lucrul cu materiale si in conceperea si realizarea de compozitii de bun gust si cu functionalitate bine gandita si argumentata. Aceasta specializare este datorata atat studiilor pe care majoritatea colegilor le-au avut in domeniul arhitecturii si designului, cat si experientei de grup acumulata in cei 10 ani de activitate ai Atelierului in domenii creative si atat de variate.

.

Profilul echipei este cel care ne da disponibilitatea si posibilitatea de a accepta noi provocari si de a gasi cele mai bune si estetice solutii prin experiment si combinarea mai multor tehnologii.

Laurentiu Coceanga
Director general - arhitect
Laura Bursuc
Director executiv - arhitect
Olivia Predoiu
Asistent manager - arhitect de interior
Lucian Butnariu
Coordonator dep. machete - arhitect
Andrei Socol
Coordonator dep. laser - arhitect
Stefan Mocanu
Dep. machete - arhitect
Iulian Toma
Dep. machete - arhitect
Bogdan Mandoiu
Operator laser - ing.
Beniamin Popescu
Dep. Productie - artist
Alexandru Bostan
Dep. Productie
Vlad Dumitru
Dep. Machete - artist
Ilie Pirvu
Dep. mobilier - Tamplar
Laurentiu Petrisor Dumitru
Dep. Tamplarie - Tamplar Universal
Stefan Stancu
Dep. Tamplarie - Tamplar Universal
Ana Gherase
Dep. Machete - Intern Arhitect
Alexandru Maneca
Dep. Machete - Intern Arhitect
Dan Alexandru Oancea
Dep. Machete - Arhitect
Teodora Popa
Dep. Machete - Intern Arhitect
Sorin Florescu
Dep . Mobilier - Vopsitor
Ion Voicu
Lacatuserie - sudura
Manuel Vasile
Dep. Servicii - Operator CNC

ATELIERUL

De-a lungul celor 10 ani de activitate, am investit in dotari din ce in ce mai performante, diversificand astfel atat serviciile de prelucrare cat si posibilitatile de executie si paleta de materiale cu care putem lucra. Motorul acestei dorinte de diversificare a fost si este dorinta de a reusi sa dezvoltam solutii din ce in ce mai complexe si mai complete in proiectele noastre.

Dotarile pe care le avem in prezent ne ofera posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor servicii sau produse care presupun o serie de tipuri de prelucrari sau procedee de fabricare printre care: debitarea si gravarea laser, debitarea si gravarea mecanica (CNC), printarea 3D pe 3 tehnologii diferite, debitarea pe cutter plotter, printarea in mari dimensiuni pe latex, indoirea de materiale plastice, vopsitoria, sudura sau asamblarea mecanica a componentelor etc.

Debitam si gravam cu tehnologie laser CO2
Frezam materiale cu comanda numerica
Realizam stickere si debitari pe cutter plotter
Printam large format autocolant, hartie, tapet si canvas
Asamblam cu mare precizie si finete
Ne asiguram ca piesele livrate sunt in parametrii de calitate stabiliti
Proiectam si studiem solutii tehnice optime pentru executie
Experimentam noi tehnici si solutii
Finisam obiectele cu mare grija la detaliu
Vopsim in diverse tehnici
Executam montaje pentru lucrarile realizate

CLIENTII